FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Skopje: pojačana borba protiv uličnog kriminala

SKOPJE, 25. siječnja 2005. (Hina) - U okviru reforme policije MUPMakedonije osnovao je mobilne ophodnje policajaca u civilu kojidanonoćno love kriminalce na ulicama. Samo za protekli vikend u Skopjuje uhićeno 18 kriminalaca, izjavio je u utorak ministar unutarnjihposlova Ljubomir Mihajlovski predstavljajući novinarima reforme u tomMinistarstvu.
SKOPJE, 25. siječnja 2005. (Hina) - U okviru reforme policije MUP Makedonije osnovao je mobilne ophodnje policajaca u civilu koji danonoćno love kriminalce na ulicama. Samo za protekli vikend u Skopju je uhićeno 18 kriminalaca, izjavio je u utorak ministar unutarnjih poslova Ljubomir Mihajlovski predstavljajući novinarima reforme u tom Ministarstvu.

Ophodnje u civilu u stalnom su kontaktu s pozornicima koji su vraćeni u kvartove što je dio nove strategije i organizacije u borbi protiv uličnog kriminala, izjavio je ministar Ljubomir Mihajlovski.

Za borbu protiv organiziranog kriminala osnovan je posebni Odjel koji će se baviti korupcijom, pranjem novca, informatičkim kriminalom i trgovinom ljudima, drogom i oružjem, rekao je Mihajlovski.

Reforme u MUP-u počele su stvaranjem granične policije koja je do sada od vojske preuzela makedonsku granicu s Albanijom, Grčkom i Bugarskom a uskoro će i sa Srbijom i Crnom Gorom, izvijestio je Mihajlovski.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙