FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: ceste ponegdje skliske

ZAGREB, 21. siječnja 2005. (Hina) - Ceste su mjestimice vlažne iskliske u Lici, Gorskom kotaru te sjeverozapadnoj i središnjojHrvatskoj, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 21. siječnja 2005. (Hina) - Ceste su mjestimice vlažne i skliske u Lici, Gorskom kotaru te sjeverozapadnoj i središnjoj Hrvatskoj, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Jak vjetar puše na dionici autoceste Rijeka-Zagreb od čvora Ravna Gora do čvora Vrbovsko, te na autocesti Zagreb-Split od čvora Ogulin do čvora Mala Kapela.

Promet je slabe do srednje gustoće, vozi se uz dobru vidljivost i bez zastoja.

HAK savjetuje oprez u vožnji zbog moguće poledice.

Obavezna je uporaba lanaca za kamione s prikolicom i tegljače na dionici državne ceste D42 Drežničko Selište-Poljanak-Saborsko.

Zbog razminiranja za sav se promet svakodnevno, od 7 do 16 sati, zatvara državna cesta D502, na dionici Zračno učilište Aerobaza Zemunik-Zadar. Vozila će se propuštati svaki puni sat po 15 minuta, a moguće je i koristiti alternativni pravac.

Na državnoj cesti D64, Pazin-Vozilići kod mjesta Drazej, duž 40 m dugoga klizišta kolnika, prometuje se jednim kolničkim trakom uz postavljenu prometnu signalizaciju. Vozila čija ukupna masa prelazi 5t voze obilazno: Pazin-Ž5190 Pazin/Žminj-Ž5079-Most Katarina-Labin i obratno.

Pojačan je izlaz teretnih vozila na GP Bajakovo. Na ostalim graničnim prijelazima sva vozila prometuju bez duljih zadržavanja.

Svi trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙