FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rijeka: Gradski proračun za 2005. na letcima

RIJEKA, 24. siječnja 2005. (Hina) - Riječka gradska uprava tiskala je"Proračunski letak za 2005.", a raspodjela 25.000 primjeraka tog letkazapočet će sutra, priopćeno je danas iz gradske uprave. Proračunskiletak sadrži poruku gradonačelnika Vojka Obersnela, pregled prihoda irashoda gradskog proračuna, podatke o najvećim projektima koji seplaniraju ostvariti, obavijesti o gradskom socijalnom programu teusporedbu Rijeke s većim hrvatskim gradovima.
RIJEKA, 24. siječnja 2005. (Hina) - Riječka gradska uprava tiskala je "Proračunski letak za 2005.", a raspodjela 25.000 primjeraka tog letka započet će sutra, priopćeno je danas iz gradske uprave. Proračunski letak sadrži poruku gradonačelnika Vojka Obersnela, pregled prihoda i rashoda gradskog proračuna, podatke o najvećim projektima koji se planiraju ostvariti, obavijesti o gradskom socijalnom programu te usporedbu Rijeke s većim hrvatskim gradovima.

U letku je naveden pregled vijesti o aktivnostima i gradskim projektima u 2004., te priložena dopisnica za prijedloge građana za proračun u 2006.

Oko 20.000 letaka bit će dostavljeno u poštanske sandučiće građana, a ostali putem mjesnih odbora i raznih ustanova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙