FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Niko Kranjčar potpisao za Hajduk

SPLIT, 23. siječnja 2005. (Hina) - Bivši kapetan zagrebačkog DinamaNiko Kranjčar stigao je u nedjelju u Split gdje je u Bijelom salonupoljudskog stadiona potpisao 3,5-godišnji ugovor za Hajduk.
SPLIT, 23. siječnja 2005. (Hina) - Bivši kapetan zagrebačkog Dinama Niko Kranjčar stigao je u nedjelju u Split gdje je u Bijelom salonu poljudskog stadiona potpisao 3,5-godišnji ugovor za Hajduk.

Niku Kranjčara je već u zračnoj luci Resnik dočekalo oko tisuću navijača Hajduka, a vrhunac dočeka zbio se na stadionu Poljud, gdje je više od pet tisuća pripadnika splitske "Torcide" pozdravilo Kranjčara. Među mnogim transparentima izdvajao se onaj na kome je pisalo "Ponosni smo kaj si Purger".

Iako se najavljivalo, odustalo se od nekih planova poput dolaska na Rivu helikopterom ili parade ulicama Splita u otvorenom automobilu.

"Ovo je za mene posve novi život. Toliko je emocija u meni zbog svega što se događalo prošlih dana, ali sam i jako sretan zbog toga što su me iz Splita i iz cijele Dalmacije toliko podržavali. Sada je najvažnije da se koncentriram samo na igru i zaboravim sve ružno što se događalo", kazao je Kranjčar, slikajući se sa svojim bijelim dresom sa brojem 10, koji je postao najtraženija roba u "fan-shopovima" Hajduka.

Kranjčar se odmah u nedjelju navečer pridružio ostatku momčadi Hajduka na pripremama u Međugorju, a put BiH je krenuo i branič Mato Neretljak, koji je u nedjelju produžio ugovor sa Hajdukom za još godinu i pol dana. Neretljak se zadnjih dana spominjao kao novi igrač Dinama i svojevrsna "osveta bijelima" sportskog direktora zagrebačkog kluba Zdravka Mamića za odlazak Kranjčara u Split.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙