FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kranjčar potpisuje za Hajduk početkom sljedećeg tjedna

ZAGREB, 21. siječnja 2005. (Hina) - Niko Kranjčar praktički je noviigrač splitskoga Hajduka. Bivši kapetan zagrebačkog Dinama i hrvatskinogometni reprezentativac trebao bi početkom sljedećeg tjedna islužbeno potpisati ugovor s Hajdukom na tri i pol godine.
ZAGREB, 21. siječnja 2005. (Hina) - Niko Kranjčar praktički je novi igrač splitskoga Hajduka. Bivši kapetan zagrebačkog Dinama i hrvatski nogometni reprezentativac trebao bi početkom sljedećeg tjedna i službeno potpisati ugovor s Hajdukom na tri i pol godine.

To je prije nekoliko trenutaka izjavio Hajdukov direktor Fredi Fiorentini na konferenciji za novinare u Dinamovim prostorijama.

Dinamo je još jučer prihvatio Hajdukovu ponudu za Kranjčara u visini od 1.5 milijuna eura, te se još samo očekivalo da se o Kranjčarovu prelasku u Hajduk dogovore sam igrač i predstavnici splitskoga kluba.

Niko Kranjčar je najavio vlastitu konferenciju za novinare za sutra u 10 sati u prostorijama Dinama gdje će dati svoju verziju svih događaja oko svoga prelaska iz Dinama u Hajduk.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙