FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Niko Kranjčar: Morao sam otići iz Dinama

ZAGREB, 22. siječnja 2005. (Hina) - "Iz Dinama odlazim, jer ovdje neračunaju na mene", rekao je danas na konferenciji za novinare uprostorijama NK Dinamo Niko Kranjčar.
ZAGREB, 22. siječnja 2005. (Hina) - "Iz Dinama odlazim, jer ovdje ne računaju na mene", rekao je danas na konferenciji za novinare u prostorijama NK Dinamo Niko Kranjčar.

" U Dinamu su mi rekli da se do petka u 16 sati moram izjasniti želim li ići u Hajduk inače ponudu neće prihvatiti. To je bila kap koja je prelila čašu i u tom sam trenutku definitivno odlučio otići u Split. Paralelno s time sam i jako sretan, nisam očekivao da će me cijela regija toliko pružiti ruku i čekati s toliko emocija", naglasio je mladi nogometaš, čiji je prijelaz iz zagrebačkog u splitski klub privukao veliku medijsku pozornost.

"Morao sam otići iz Dinama, a zaključio sam da najbolje godine ipak provedem u svojoj domovini i ovdje razvijem svoj talent. Mislim da Splićani znaju kakve su moje emocije, znaju da sam odrastao u gradu Zagrebu i Dinamu. Nije lako rastati se od svog kluba. Sutra ću, dolaskom u Split, vjerojatno prekrižiti sve ovo s emocijama", zaključio je mladi reprezentativac, koji će tek u Splitu formanlo potpisati ugovor na tri i pol godine s hrvatskim prvakom i vodećom momčadi lige - Hajdukom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙