FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dinamo Neretljakom na Kranjčara

ZAGREB, 22. siječnja 2005. (Hina) - Izvršni dopredsjednik zagrebačkogDinama Zdravko Mamić u gostovanju u emisiji "24" sata na Novoj TVupravo je izjavio kako će Dinamov odgovor na prelazak Nike Kranjčara uHajduk biti dovođenje braniča hrvatske reprezentacije Mate Neretljakaiz Hajduka u Dinamo.
ZAGREB, 22. siječnja 2005. (Hina) - Izvršni dopredsjednik zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić u gostovanju u emisiji "24" sata na Novoj TV upravo je izjavio kako će Dinamov odgovor na prelazak Nike Kranjčara u Hajduk biti dovođenje braniča hrvatske reprezentacije Mate Neretljaka iz Hajduka u Dinamo.

Prema Mamićevim riječima, Neretljak bi trebao potpisati ugovor s Dinamom već u nedjelju.

Također, Mamić je najavio i dolazak "jednog velikog europskog nogometnog imena" u redove maksimirskog prvoligaša.

"Ne smijem reći o kojemu se igraču radi, čak niti iz koje države dolazi. Mogu samo reći da će se priključiti našoj momčadi na pripremama u Španjolskoj i da igra na istoj poziciji kao i Niko Kranjčar", rekao je Mamić.

O prelasku Nike Kranjčara u Hajduk Mamić je izjavio:

"Pouzdano znam da je Niko imao i nekoliko inozemnih ponuda koje su sve financijski bile povoljnije od Hajdukove. No, on je odlučio otići u Split što prvenstveno znači da je to bila njegova želja".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙