FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Milijarder Donald Trump oženio se slovenskom manekenkom

MIAMI, 23. siječnja 2005. (Hina/AFP) - Ekstravagantni newyorškimultimilijarder Donald Trump (58), dva puta razveden, u subotu sevjenčao sa slovenskom manekenkom Melanijom Knavs (34) s kojom je uvezi pet godina.
MIAMI, 23. siječnja 2005. (Hina/AFP) - Ekstravagantni newyorški multimilijarder Donald Trump (58), dva puta razveden, u subotu se vjenčao sa slovenskom manekenkom Melanijom Knavs (34) s kojom je u vezi pet godina.

Tijekom svečanosti u episkopalnoj crkvi Bethesda-by-the-Sea u floridskom mondenom odmaralištu Palm Beachu, američki multimilijarder koji je postao tv-zvijezda u vlastitom reality-showu i kojeg su dva prethodna razvoda s Ivanom Zelniček i Marlom Maples koštala pravo malo bogatstvo, rekao je "da" lijepoj mladenki u vjenčanici Christiana Diora, čija je vrijednost procjenjuje na oko 200.000 dolara. Pjevač Billy Joel, koji je nazočio svečanosti rekao je da je bila "čarobna".

Nakon vjenčanja, mladenci su primili oko 400 uzvanika na svom imanju Mar-a-Lago, u Palm Beachu, među kojima su bili kalifornijski guverener Arnold Scwarzenegger, pjevači Elton John, Lionel Ritchie, Luciano Pavarotti i Tony Bennett, glumci Clint Eastwood, Bruce Willis, Micheal Douglas i Catherine Zeta-Jones, televizijske zvijezde Oprah Winfrey, Larry King i David Letterman, košarkaš Shaquille O'Neal, top model Heidi Klum, bivši gradonačelnik New Yorka Rudolph Guiliani, boksački menadžer Don King i drugi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙