FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hajduk demantira "Politiku"

BEOGRAD, 14. siječnja (Hina) - Splitski Hajduk i beogradska Crvenazvezda odigrat će 4. svibnja ove godine, na 25. godišnjicu smrtipredsjednika bivše SFRJ Josipa Broza Tita, u Tivtu utakmicu kaosjećanje na susret ta dva kluba u Splitu na dan Titove smrti, pišebeogradski politički dnevnik "Politika".
BEOGRAD, 14. siječnja (Hina) - Splitski Hajduk i beogradska Crvena zvezda odigrat će 4. svibnja ove godine, na 25. godišnjicu smrti predsjednika bivše SFRJ Josipa Broza Tita, u Tivtu utakmicu kao sjećanje na susret ta dva kluba u Splitu na dan Titove smrti, piše beogradski politički dnevnik "Politika".

Memorijalnu utakmicu najavila je nevladina organizacija "Generalni konzulat SFRJ" čije je sjedište u Tivtu, a najavljena utakmica bi se prekinula u 15.05 sati, u isto vrijeme kada je prije 25 godina prekinuta u Splitu, nakon što je objavljeno da je umro Tito.

U informaciji "Politike" kaže se i da je utakmicu Hajduka i Crvene zvezde na splitskom Poljudu tada pratilo 50 tisuća ljudi koji su u tišini napustili stadion, a slike uplakanih igrača i gledatelja tog 4. svibnja 1980. godine obišle su svijet.

Toj vijesti "Politika" daje zapažen prostor, na udrarnom mjestu na sportskim stranicama lista.

Izvršni direktor Hajduka Igor Štimac imformaciju u "Politici" prokomentirao je sljedećim riječima:

"Ta utakmica ne dolazi u obzir. Informaciju o njezinom odigravanju usporedio bih s vijesti da će Zdravko Mamić kupiti Hajduk".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙