FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Figo se ispričao

ZAGREB, 18. siječnja 2005. (Hina) - Srednjak madridskog Reala ibivši kapetan portugalske reprezentacije Luis Figo ne može ubrzatioporavak Cesara Jimeneza, ali mu se barem ispričao zato što mu je'skratio' sezonu.
ZAGREB, 18. siječnja 2005. (Hina) - Srednjak madridskog Reala i bivši kapetan portugalske reprezentacije Luis Figo ne može ubrzati oporavak Cesara Jimeneza, ali mu se barem ispričao zato što mu je 'skratio' sezonu.

Branič Zaragoze, Cesar Jimenez, stradao je u sudaru s Figom sleđa na nedjeljnoj prvenstvenoj utakmici koju je Real dobio 3:1 i tom prigodom njemu je ozlijeđen mišić lista, ali je znatno gore to što mu je puknuo i križni ligament koljena zbog čega je morao biti operiran. Njegov povratak na teren očekuje se za 6 do 8 mjeseci. Figa je zapekla nesmotrenost koja će Jimeneza skupo stajati pa je osjetio potrebu da se javno ispriča Zaragozinom nogometašu.

"Jako sam tužan zbog Jimenezeove teške ozljede. Nisam ga želio ozlijediti. Mi smo zajedno krenuli na loptu, on je za djelić sekunde došao prije do nje, a ja se nisam uspio zaustaviti i umjesto lopte udario sam njegovu nogu. Cijelo vrijeme mi je pred očima njegovo lice na kojemu se jasno zamjećivao očaj. Ispričavam mu se još jednom i želim mu što skoriji i uspješniji povratak na teren" - rekao je Figo.

A Jimenez je novinarima, koji su ga pitali što osjeća prema Figu, izjavio:

"Ne osjećam ljutnju, još manje mržnju. Ne vjerujem da me je namjerno ozlijedio, jednostavno, dogodilo se. Luis mi se već na terenu ispričao i ja sam ispriku primio. Znam da ni njemu nije lako."

Mediji, usprkos tome, kritiziraju Figa zbog neopreznosti, a još više suca spomenute utakmice jer ga nije isključio iz igre nakon što je faulirao Jimeneza.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙