FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FeraVino prošle godine proizvelo 1,1 milijun litara vina

FERIČANCI, 21. siječnja 2005. (Hina) - FeraVino, tvrtka u sklopu NexeGrupe, prošle je godine proizvela oko 1,1 milijun litara vina, što jeza tu tvrtku iznimno dobar rezultat, ocijenio je danas direktorFeraVina Domagoj Njegovan na tradicionalnoj manifestaciji uferičanačkom vinogorju - "Feričanačko vince".
FERIČANCI, 21. siječnja 2005. (Hina) - FeraVino, tvrtka u sklopu Nexe Grupe, prošle je godine proizvela oko 1,1 milijun litara vina, što je za tu tvrtku iznimno dobar rezultat, ocijenio je danas direktor FeraVina Domagoj Njegovan na tradicionalnoj manifestaciji u feričanačkom vinogorju - "Feričanačko vince".

Strategijom FeraVina predviđeno je dosegnuti 200 hektara vinograda. Trenutno, FeraVino pod vinogradima ima 140 hektara, a još 30 hektara se sadi. Prošla je godina bila iznimno dobra po prinosima, kazao je Njegovan.

Tradicionalnu manifestaciju "Feričanačko vince" organizirali su Nexe Grupa i FeraVino.

Uz blagoslov vinograda, na trsje su obješeni kuleni i kobasice te je zaliveno vinom za dobru godinu. Običajni dio zaključen je tradicionalnim veseljem, kojem se odazvao velik broj partnera Nexe Grupe te mnoštvo građana.

Predsjednik Uprave Nexe Grupe Ivan Ergović zadovoljan je što je manifestacija prepoznata u cijeloj regiji, jer su se ove godine okupili poslovni partneri iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore, te drugih susjednih zemalja.

Danas je održano i natjecanje u rezidbi vinove loze. Prvo mjesto osvojio je Goran Zdenčanović, drugo Mladen Udovičić, a treće Lenka Dragić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙