FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Putin i Chirac telefonski razgovarali

MOSKVA, 19. siječnja 2005. (Hina/AFP) - Ruski predsjednik VladimirPutin i francuski predsjednik Jacques Chirac razgovarali su u srijedutelefonski o bilateralnim i o međunarodnim pitanjima, napose o pomoćižrtvama tsunamija u Aziji, objavio je Kremlj.
MOSKVA, 19. siječnja 2005. (Hina/AFP) - Ruski predsjednik Vladimir Putin i francuski predsjednik Jacques Chirac razgovarali su u srijedu telefonski o bilateralnim i o međunarodnim pitanjima, napose o pomoći žrtvama tsunamija u Aziji, objavio je Kremlj.

"Državni poglavari razgovarali su francusko-ruskoj suradnji u svezi s bilateralnim pitanjima i o aktualnim međunarodnim temama", priopćila je služba ruskog predsjednika za odnose s javnošću.

"Razgovarali su o praktičnim aspektima dopreme pomoći na stradalo područje" nakon katastrofe u Aziji od 26. prosinca, navodi se u priopćenju.

Vladimir Putin i Jacques Chirac trebaju 27. siječnja sudjelovati na svečanosti 60. obljetnice oslobađanja nacističkog logora Auschwitz-Birkenau (na jugu Poljske) za koje je zaslužna Crvena armija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙