FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Chirac čestitao Mesiću

ZAGREB, 19. siječnja 2005. (Hina) - Francuski predsjednik JacquesChirac čestitao je predsjedniku Republike Hrvatske Stjepanu Mesiću napobjedi na predsjedničkim izborima održanim u nedjelju, priopćio je usrijedu Ured predsjednika.
ZAGREB, 19. siječnja 2005. (Hina) - Francuski predsjednik Jacques Chirac čestitao je predsjedniku Republike Hrvatske Stjepanu Mesiću na pobjedi na predsjedničkim izborima održanim u nedjelju, priopćio je u srijedu Ured predsjednika.

"Vrlo sam sretan što Vam mogu uputiti srdačne čestitke u prigodi Vašeg ponovnog izbora za predsjednika Republike Hrvatske te želje za uspjeh u misiji koja Vam je povjerena", stoji u Chiracovoj čestitki kako ju je prenio Ured predsjednika.

"Uvjeren sam da će Vaš novi mandat omogućiti nastavak naše zajedničke akcije u korist učvršćivanja odnosa između naših dviju zemalja, te pridruživanja Hrvatske Europskoj uniji", dodao je Chirac.

Francuski je predsjednik Mesiću poručio da "u njemu uvijek može naći sugovornika koji će djelovati na približavanju francuskog i hrvatskog naroda naroda i dviju država", kaže se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙