FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Animirani film "Metahead" u izboru festivala BIMINI u Rigi

ZAGREB, 18. siječnja 2005. (Hina) - Animirani film "Metahead" BrankaFarca u proizvodnji Zagreb filma bit će prikazan u službenu izborueksperimentalnoga filma na Trećem međunarodnom animiranom filmskomfestivalu BIMINI što se održava od 31. ožujka do 3. travnja ulatvijskom gradu Rigi, izvijestio je danas Zagreb film.
ZAGREB, 18. siječnja 2005. (Hina) - Animirani film "Metahead" Branka Farca u proizvodnji Zagreb filma bit će prikazan u službenu izboru eksperimentalnoga filma na Trećem međunarodnom animiranom filmskom festivalu BIMINI što se održava od 31. ožujka do 3. travnja u latvijskom gradu Rigi, izvijestio je danas Zagreb film.

U "Metaheadu" autor jezikom simbola, kombinacijom živog i neživog te izmaštanih tvorevina otvara uvid u svijet svojih snoviđenja.

"Metahead" je 2004. bio prikazan na festivalima u Brazilu, Grčkoj, Rusiji, Italiji, Sloveniji, Australiji i Španjolskoj.

Branko Farac (Blato, 1962.) diplomirao je 1990. na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu. Od 1991. radi kao likovni pedagog u školi, a "Metahead" mu je prvi film.

(Hina) pp/xmc ymc

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙