FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vrdoljakova "Duga mračna noć" od 6. veljače na HTV-u

ZAGREB, 13. siječnja 2005. (Hina) - Dramski program Hrvatske televizije(HTV) 6. veljače počinje emitirati televizijsku seriju "Duga mračnanoć", redatelja Antuna Vrdoljaka, potvrđeno je danas na HTV-u.
ZAGREB, 13. siječnja 2005. (Hina) - Dramski program Hrvatske televizije (HTV) 6. veljače počinje emitirati televizijsku seriju "Duga mračna noć", redatelja Antuna Vrdoljaka, potvrđeno je danas na HTV-u.

U 13 nastavaka po pedeset minuta serija će se prikazivati na Prvom programu u terminu dramskog programa, u 21 sat.

Vrdoljakov film "Duga mračna noć", koji su proizveli Mediteran film i Hrvatska televizija u koprodukciji s Jadran filmom, proglašen je najboljim filmom na 51. pulskom festivalu i bio je jedan od najgledanijih hrvatskih filmova u prošloj godini.

Vrdoljak je izrazio zadovoljstvo što će se uskoro početi emitirati najavljivana serija nadajući se da će se kao i film svidjeti publici.

Dodao je da će radnja "Duge mračne noći", koja se događa od 1940. do 1952. u Slavoniji, u seriji biti razvijenija nego u filmu, pa je i zbog toga zanimljivo njezino televizijsko emitiranje.

U seriji, kao i u filmu, glumi više od stotinjak glumaca, a glavne uloge povjerene su Goranu Višnjiću, Mustafi Nadareviću, Katarini Bistrović Darvaš, Goranu Navojcu, Tariku Filipoviću, Borisu Dvorniku, Žarku Potočnjaku i Goranu Grgiću.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙