FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Njemačke prostitutke pomažu žrtvama tsunamija

BERLIN, 18. siječnja 2005. (Hina/Reuters) - Akciji pomoći žrtvamatsunamija u južnoj Aziji, gdje je u velikim plimnim valovima životeizgubilo više od 175.000 ljudi, odlučila se priključiti i vlasnicabordela u njemačkom Dortmundu.
BERLIN, 18. siječnja 2005. (Hina/Reuters) - Akciji pomoći žrtvama tsunamija u južnoj Aziji, gdje je u velikim plimnim valovima živote izgubilo više od 175.000 ljudi, odlučila se priključiti i vlasnica bordela u njemačkom Dortmundu.

"Dolaskom u naš bordel radite humanu gestu. Morate priznati da je to rijedak slučaj", izjavila je vlasnica javne kuće Mercedes Mueller. Ulazak u bordel košta 39 eura, a od tog iznosa pet eura ide na račun za pomoć žrtvama tsunamija. Dosad je prikupljeno 1.300 eura, a akcija još traje.

"Kad sam vidjela tu strašnu tragediju znala sam da moram učiniti nešto kako bi pomogla unesrećenim ljudima. Ne vidim zašto bi nama netko uskratio mogućnost da pomažemo, mi na to imamo pravo kao i bilo koja druga djelatnost. Svi mi imamo srce i vjerujem da svima možemo biti primjer", kazala je Mercedes Mueller, napominjući da su se akciji pomoći s velikim entuzijazmom odazvali i klijenti i prostitutke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙