FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pjevač Siniša Vuco priveden zbog mahanja pištoljem

SPLIT, 17. siječnja 2005.(Hina) - Pjevač Siniša Vuco sproveden je danasu Policijsku postaju u Splitu nakon dojave građana da na tržnici uDoverskoj ulici navodno viče i "maše" pištoljem, potvrdio je načelnikOperativno-komunikacijskog centra splitsko-dalmatinske Policijskeuprave Željko Buzov.
SPLIT, 17. siječnja 2005.(Hina) - Pjevač Siniša Vuco sproveden je danas u Policijsku postaju u Splitu nakon dojave građana da na tržnici u Doverskoj ulici navodno viče i "maše" pištoljem, potvrdio je načelnik Operativno-komunikacijskog centra splitsko-dalmatinske Policijske uprave Željko Buzov.

"Na dojavu da Siniša Vuco u Doverskoj ulici navodno viče i maše pištoljem policijska ga je ophodnja oko 10 sati zatekla na tom mjestu i kod njega uistinu pronašla pištolj", kazao je Buzov.

Kad je sproveden u Policijsku postaju, utvrđeno je da pištolj posjeduje nezakonito, pa će, kad završi obradba, biti prekršajno prijavljen po Zakonu o oružju.

Za sada nema podataka da je Vuco pištoljem nekomu prijetio pa kako nabava takva oružja nije zakonom zabranjena, već zahtijeva posjedovanje valjane dozvole, što ovdje nije slučaj, on vjerojatno neće biti kazneno nego samo prekršajno prijavljen, osim ako se obradbom ne utvrde drukčije činjenice, zaključio je načelnik Buzov.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙