FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sisak: ranio se ručnom bombom

SISAK, 3. siječnja 2005. (Hina) - Tridesetdvogodišnji muškarac izVelike Soline kod Gline u novogodišnjoj je noći aktivirao ručnu bombupred svojom obiteljskom kućom i teško ozlijedio lijevu natkoljenicu,priopćila je danas sisačko-moslavačka Policijska uprava u Sisku.
SISAK, 3. siječnja 2005. (Hina) - Tridesetdvogodišnji muškarac iz Velike Soline kod Gline u novogodišnjoj je noći aktivirao ručnu bombu pred svojom obiteljskom kućom i teško ozlijedio lijevu natkoljenicu, priopćila je danas sisačko-moslavačka Policijska uprava u Sisku.

Noću 31. prosinca u 23,45 sati počinitelj je aktivirao ručnu bombu, koja se odbila od drveta i eksplodirala u njegovoj blizini, teško ga ozlijedivši. Počinitelja će glinska policija kazneno prijaviti zbog nedopuštena posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari.

Policija je, uz ostalo, izvijestila da je u novogodišnjoj noći u Crnom Potoku, mjestu u gvozdanskoj općini, nepoznati počinitelj iz vatrenog oružja ispalio više hitaca prema obiteljskoj kući 58-godišnje vlasnice. Jedno zrno probilo je prozorsko staklo i vrata ormara, dva zrna su probila blok-opeku na katu kuće, a jedno zrno je oštetilo crijep. U drugom dijelu kuće, na koju je pucano, nalazila se snaha vlasnice kuće.

Policija, kako je priopćeno, traga za počiniteljem.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙