FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Park City: Pronađeno tijelo jednog od nestalih skijaša

SALT LAKE CITY, 17. siječnja 2005. (Hina/DPA) - Tijelo jednog od petskijaša koji su u petak nestali u lavini u skijalištu Park City udržavi Utah pronašle su u nedjelju spasilačke ekipe koje su se služile helikopterima i psima, objavile su američke vlasti.
SALT LAKE CITY, 17. siječnja 2005. (Hina/DPA) - Tijelo jednog od pet skijaša koji su u petak nestali u lavini u skijalištu Park City u državi Utah pronašle su u nedjelju spasilačke ekipe koje su se služile helikopterima i psima, objavile su američke vlasti.

Tijelo pronađeno u nedjelju je jedino tijelo koje je otkriveno nakon lavine. Lokalni šerif Dave Edmunds je na konferenciji za novinare kazao da su tijelo 20-godišnjaka pronašli psi.

Dodao je i da sve žrtve možda uopće ne budu pronađene do proljeća kada se otopi snijeg.

Prema izjavam očevidaca, lavina koja je Park City zadesila u petak poslije podne bila je širine 300 do 500 metara i oko devet metara duboka.

Nevrijeme u Sjedinjenim Državama nastavlja se i u nedjelju tako da je snijeg padao od države Ohio do sjeveroistoka, i pokrio regije od Velikih jezera na sjeveroistoku do Tennessee doline na jugu. Veliki dio područja na sjeverozapadu zameli su takošer snijeg i ledena kiša.

U nekim dijelovima SAD-a - u Dakoti i Minnesoti - temperatura zraka se spustila i do 20 stupnjeva ispod ništice, dok je u Montani pala i na 30 stupnjeva ispod ništice.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙