FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Odziv birača u BIH do 14 sati nešto veći nego u prvom krugu

MOSTAR/SARAJEVO, , 16. siječnja 2005. (Hina) - Odziv birača na područjuBiH u drugom krugu hrvatskih predsjedničkih izbora danas je do 14 satibio nešto veći nego u prvome izbornom krugu, 2. siječnja, doznaje seod koordinatorice hrvatskih predsjedničkih izbora za područje BiHRomane Franulović-Bušić.
MOSTAR/SARAJEVO, , 16. siječnja 2005. (Hina) - Odziv birača na području BiH u drugom krugu hrvatskih predsjedničkih izbora danas je do 14 sati bio nešto veći nego u prvome izbornom krugu, 2. siječnja, doznaje se od koordinatorice hrvatskih predsjedničkih izbora za područje BiH Romane Franulović-Bušić.

Redovi birača posebice su dugi ispred Generalnog konzulata Republike Hrvatske u Mostaru, gdje se na glasovanje povremeno, kako je službeno potvrđeno, čeka i više od jedan sat.

Koordinator za izbore pri Generalnom konzulatu Republike Hrvatske u Mostaru Dubravko Belavić potvrdio je da današnje glasovanje u Mostaru teče sporije nego u prvom krugu izbora, održanom prije dva tjedna, jer na biralištima ima znatno više promatrača koji nadziru tijek glasovanja i provedbu izbora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙