FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Izbori, promet i vrijeme

ZAGREB, 16. siječnja 2005. (Hina) - Pregled važnijih vijesti
ZAGREB, 16. siječnja 2005. (Hina) - Pregled važnijih vijesti

ZAGREB - Jutros u sedam sati u Hrvatskoj je otvoreno 6. 569 birališta na kojima će građani u drugom krugu birati predsjednika države između Jadranke Kosor, kandidatkinje vladajućeg HDZ-a, i Stjepana Mesića, kandidata osam oporbenih stranaka. Predsjednikom će postati onaj tko danas dobije više glasova. Tko će pobijediti znat će se noćas u ponoć, kada će Državno izborno povjerenstvo (DIP), jedino tijelo ovlašteno za službene rezultate, objaviti prve privremene rezultate.

ZAGREB - Promet na većini cesta je slabe gustoće i teče bez ograničenja uz dobru vidljivost. Kolnici su mjestimice mokri i skliski u sjeverozapadnoj i središnjoj Hrvatskoj, Slavoniji, Gorskom kotaru, Istri i Lici. Poledica je moguća na mostovima, prijevojima i usjecima. Pojačan je izlaz teretnih vozila na graničnom prijelazu Bajakovo i povremeno ulaz na Maclju. Trajekti plove redovito na svim linijama.

ZAGREB - Pretežno sunčano. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, a na Jadranu umjerena i jaka, u početku još u Dalmaciji i olujna bura. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 2 do 7, na Jadranu između 5 i 10 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙