FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Disney i Miramax uskoro do dogovora o prekidu ugovora

NEW YORK, 14. siječnja 2005. (Hina/AFP) - Predstavnici medijskegrupacije Disney i filmskog studija Miramax, od 1993. jedne odDisneyevih podružnica, nedavno su se uspjeli dogovoriti okosporazumnog prekida njihova ugovora, izvijestio je u petak Los AngelesTimes pozivajući se na izvore bliske pregovorima.
NEW YORK, 14. siječnja 2005. (Hina/AFP) - Predstavnici medijske grupacije Disney i filmskog studija Miramax, od 1993. jedne od Disneyevih podružnica, nedavno su se uspjeli dogovoriti oko sporazumnog prekida njihova ugovora, izvijestio je u petak Los Angeles Times pozivajući se na izvore bliske pregovorima.

Glasnogovornik Miramaxa Matthew Hiltzik odbio je svaki komentar o tom pitanju, a predstavnici grupacije Disney nisu bili dostupni novinarima.

"Vrlo smo blizu dogovoru. Uspjeli smo riješiti niz problema", koji su smatrani vrlo ozbiljnima, rekao je za LA Times izvor blizak pregovorima.

Disney je, prenosi američki list, načelno pristao isplatiti 100 milijuna dolara braći Bobu i Harveyu Weinsteinu, utemeljiteljima Miramaxa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙