FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hopman Cup: Slovačka - SAD 2:1

PERTH, 6. siječnja 2005. (Hina/Reuters) - U susretu B skupine teniskogHopman Cupa, koji se održava u Perthu, Slovačka je pobijedilaSjedinjene Države 2-1. Tako su se Slovaci barem djelomično osvetiliAmerikancima za prošlogodišnji poraz u finalu Hopman Cupa.
PERTH, 6. siječnja 2005. (Hina/Reuters) - U susretu B skupine teniskog Hopman Cupa, koji se održava u Perthu, Slovačka je pobijedila Sjedinjene Države 2-1. Tako su se Slovaci barem djelomično osvetili Amerikancima za prošlogodišnji poraz u finalu Hopman Cupa.

U uvodnom meču Daniela Hantuchova je svladala Meghann Shaughnessy 6-4, 6-2, a pobjedu Slovačke osigurao je Dominik Hrbaty, koji je bio bolji od Jamesa Blakea sa 7-6 (2), 6-4.

Amerikanci su uspjeli ublažiti poraz pobjedom u igri parova, u kojoj su Shaughnessy i Blake dobili Hantuchovu i Hrbatya 0-6, 7-6 (13), 10-7.

Tako sada u B skupini SAD, Slovačka i Nizozemska imaju po jedan poraz i pobjedu, te sve tri reprezentacije imaju šanse za plasman u finale Hopman Cupa. Jedino je Australija bez izgleda. U posljednjem kolu SAD igra protiv Australije, a Slovacima su protivnici Nizozemci.

SLOVAČKA - SAD 2:1

Daniela Hantuchova (Slk) - Meghann Shaughnessy (SAD) 6-4, 6-2

Dominik Hrbaty (Slk) - James Blake (SAD) 7-6 (2), 6-4

Shaughnessy/Blake (SAD) - Hantuchova/Hrbaty (Slk) 0-6, 7-6 (13), 10-7 (super tie-break)

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙