FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Boksač tužio malezijsku vojsku zbog batina

KUALA LUMPUR, 14. siječnja 2005. (Hina/dpa) - Boksač malezijske vojsketužio je devetoricu vojnika koji su ga prebili jer je, kako kaže,prezgodan, objavili su mediji u petak.
KUALA LUMPUR, 14. siječnja 2005. (Hina/dpa) - Boksač malezijske vojske tužio je devetoricu vojnika koji su ga prebili jer je, kako kaže, prezgodan, objavili su mediji u petak.

Vojnik Mohammad Suhaimi Abu Bakar (22) tvrdi da su ga lani u ožujku kolege napali, pretukli metalnim šipkama i na kraju bacili u zahod. Pretučeni vojnik na sudu je rekao kako je poslije toga tri mjeseca bio u komi.

Kaže kako je batine dobio jer su mu napadači zavidjeli na ljepoti, mišićavu tijelu, statusu boksačkoga prvaka i sjajnoj perspektivi u malezijsjkoj vojsci.

Kao posljedica teških ozljeda sav se izobličio, više nije ona lijepa, mišićava i stabilna osoba koja je primljena u vojsku, prenosi njegove riječi dnevnik Berita Harian.

Mohammad traži odštetu za gubitke, bol i teškoće jer se više ne može oženiti i voditi normalan život, a tvrdi da su mu batine smanjile i radnu sposobnost pa mora raditi uredske poslove u vojarni.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙