FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Abas zatražio potporu Maroka za prava Palestinaca

RABAT, 12. siječnja 2005. (Hina/AFP) - Novoizabrani predsjednikPalestinske samouprave Mahmud Abas rekao je u pismu marokanskom kraljuMohamedu VI. da računa na njegovu potporu kako bi palestinski narodponovno zadobio svoja "nužna i zakonita prava", doznaje se odslužbenog izvora u Rabatu.
RABAT, 12. siječnja 2005. (Hina/AFP) - Novoizabrani predsjednik Palestinske samouprave Mahmud Abas rekao je u pismu marokanskom kralju Mohamedu VI. da računa na njegovu potporu kako bi palestinski narod ponovno zadobio svoja "nužna i zakonita prava", doznaje se od službenog izvora u Rabatu.

"Potpuno smo sigurni da ćemo imati stalnu potporu vašeg veličanstva kako bi naš narod mogao opet steći svoja nužna i zakonita prava", poručio je Abas uzvraćajući na čestitku koju mu je kralj uputio nakon njegova izbora za predsjednika Palestinske samouprave.

Abas je usto izrazio "potpunu odlučnost i vjeru da će Palestinski narod ponovno zadobiti pravo na slobodu, na povratak, na samoodređenje i na uspostavu neovisne palestinske države s granicama koje je imala 4. lipnja 1967., s Jeruzalemom kao prijestolnicom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙