FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Novi podaci o njemačkim i britanskim žrtvama tsunamija

ZAGREB, 11. siječnja 2005. (Hina) - Britanska vlada u utorak jeizvijestila da je, prema posljednjim podacima, u plimnom valu u južnojAziji poginuo 51 britanski državljanin, 365 ih se smatra nestalima ipretpostavlja se da su također poginuli, a Nijemci su izvijestili kakoje prema posljednjim podacima u tsunamiju nestalo 678 njemačkihdržavljana.
ZAGREB, 11. siječnja 2005. (Hina) - Britanska vlada u utorak je izvijestila da je, prema posljednjim podacima, u plimnom valu u južnoj Aziji poginuo 51 britanski državljanin, 365 ih se smatra nestalima i pretpostavlja se da su također poginuli, a Nijemci su izvijestili kako je prema posljednjim podacima u tsunamiju nestalo 678 njemačkih državljana.

Prema ranije objavljenim podacima britanske vlade radilo se o 453 nestala Britanca, izvijestio je France presse. Downing Street je također izvijestio kako će se brojke svakodnevno aktualizirati te će novinari o tomu bit obavještavani u 11 sati po lokalnom vremenu na vladinim internetskim stranicama.

Zamjenik njemačkog ministra vanjskih poslova Klaus Scharioth izvijestio je kako su u posljednja 24 sata dobili informacije prema kojima je 40 njemačkih državljana, koji su se smatrali nestalima, uspjelo preživjeti, prenosi dpa.

Za sada su Nijemci potvrdili da je u južnoj Aziji poginulo 60 njemačkih državljana te da je oko 300 ozlijeđenih evakuirano iz regije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙