FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ubila muža kuhinjskim nožem

DARUVAR, 9. siječnja 2005. (Hina) - U obiteljskoj svađi koja sedogodila jutros u 3,15 sati u Donjem Daruvaru, u obiteljskoj kući,32-godišnja hrvatska državljanka ubola je u prsa kuhinjskim nožemmuža, 38-godišnjega Milana S., koji je umro do dolaska hitne pomoći,priopćila je bjelovarsko-bilogorska Policijska uprava.
DARUVAR, 9. siječnja 2005. (Hina) - U obiteljskoj svađi koja se dogodila jutros u 3,15 sati u Donjem Daruvaru, u obiteljskoj kući, 32-godišnja hrvatska državljanka ubola je u prsa kuhinjskim nožem muža, 38-godišnjega Milana S., koji je umro do dolaska hitne pomoći, priopćila je bjelovarsko-bilogorska Policijska uprava.

Prema iskazu počiniteljice, njezin je muž došao kući u 3,05 sati pod utjecajem alkohola, nasilnički se počeo ponašati govoreći joj pogrdne riječi, te ju je povukao za kosu, nakon čega ga je ubola nožem.

Počiniteljica je uhićena, a alkotestom je utvrđena koncentracija od 1,13 g/kg alkohola.

Nakon kriminalističke obrade počiniteljica će uz kaznenu prijavu biti privedena istražnome sucu Županijskog suda u Bjelovaru.

Na mjesto tragedije izašla je istražna sutkinja Županijskoga suda u Bjelovaru Dajana Barberić-Valentić, koja je odredila obdukciju na patologiji bjelovarske Opće bolnice.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙