FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šibenik: stradao u požaru

ŠIBENIK, 2. siječnja 2005. (Hina) - U požaru, koji je buknuo jutros oko8,30 sati u Kliškom prolazu u Kninu, u prizemlju obiteljske kuće75-godišnjega Dušana Đurića, stradao je 84-godišnji Petar Zelenović izKnina, izvijestila je policija.
ŠIBENIK, 2. siječnja 2005. (Hina) - U požaru, koji je buknuo jutros oko 8,30 sati u Kliškom prolazu u Kninu, u prizemlju obiteljske kuće 75-godišnjega Dušana Đurića, stradao je 84-godišnji Petar Zelenović iz Knina, izvijestila je policija.

Očevidom, koji je obavio istražni sudac Županijskoga suda u Šibeniku Dalibor Dukić, utvrđeno je da je požar buknuo u prizemlju, u prostoriji od 10 metara četvornih, u kojoj je spavao 84-godišnji prijatelj vlasnika kuće.

Uz postelju je pronađena uključena električna grijalica s ostacima izgorjele tkanine, a pokraj nje ležao je mrtav 84-godišnji Zelenović, kojemu je pidžama djelomično izgorjela, priopćila je šibensko-kninska Policijska uprava.

Po nalogu istražnog suca, pokojnik je prevezen na Odjel patologije kninske Opće bolnice radi obdukcije i utvrđivanja uzroka smrti.

Pripadnici kninske Javne vatrogasne postrojbe ugasili su požar u 9,30 sati. Šteta se procjenjuje na 1000 kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙