FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Podgorica: Oštećen automobil s hrvatskim pločicama

PODGORICA, 7. siječnja 2005. (Hina) - Rukometašice Sanela Knezović iGabriela Hobjila, koje od ove sezone igraju za Rukometni klubBudućnost Monet iz Podgorice, drugi put su doživjele da njihovautomobil sa zagrebačkim pločicama bude oštećen, priopćila je upravakluba.
PODGORICA, 7. siječnja 2005. (Hina) - Rukometašice Sanela Knezović i Gabriela Hobjila, koje od ove sezone igraju za Rukometni klub Budućnost Monet iz Podgorice, drugi put su doživjele da njihov automobil sa zagrebačkim pločicama bude oštećen, priopćila je uprava kluba.

Na automobilu su prošle noći razbijene pločice, iščupana antena a cijeli automobil prekriven je blatom, navodi se u priopćenju.

Uprava kluba navodi da uništavanje automobila rukometašice Knezović i Hobjila doživljavaju kao negativne poruke od naroda za čiji se klub bore na najbolji način.

Uprava kluba Budućnost Monet priopćava da je sport iznad svega i da dvije rukometašice "najuzornije i najprofesionalnije brane boje kluba i Crne Gore na domaćoj i europskoj sceni".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙