FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vaterpolo: Hrvatska - Slovenija 13-8

IMPERIA, 5. siječnja 2005. (Hina) - Hrvatska vaterpolska reprezentacijapod vodstvom izbornika Ratka Rudića u 2. je kolu skupine Akvalifikacijskog turnira za odlazak na Svjetsko prvenstvo u srijedusvladala Sloveniju sa 13-8 (3-2, 3-1, 3-3, 4-2).
IMPERIA, 5. siječnja 2005. (Hina) - Hrvatska vaterpolska reprezentacija pod vodstvom izbornika Ratka Rudića u 2. je kolu skupine A kvalifikacijskog turnira za odlazak na Svjetsko prvenstvo u srijedu svladala Sloveniju sa 13-8 (3-2, 3-1, 3-3, 4-2).

Za Hrvatsku su igrali Volarević, Burić 1, Komadina, Pavić, Vranješ, Franković 3, Pavlović 1, Đogas 3, Premuš 1, Primorac 1, Hinić 1, Bošković 2, Karać, a za Sloveniju Lovše, Sulič, Verač, Kecman, M. Nastran 1, Antonijevič 2, Vreček, Galič, Bukovac 2, J. Nastran, Mihelčič, Bladerman 3, Troppan.

Niti u drugom nastupu na kvalifikacijskom turniru naši vaterpolisti nisu imali problema na putu do pobjede. Protiv Slovenije su već u prve dvije četvrtine ostvarili prednost od tri gola viška, da bi u nastavku utakmice sigurno održavali visoku prednost, te ju na kraju povećali na konačnih pet razlike.

U drugom dvoboju naše skupine Rumunjska je svladala Bjelorusiju sa 11-5.

Nakon dva kola na ljestvici vode Hrvatska i Rumunjska sa po četiri boda, dok Slovenija i Bjelorusija nemaju bodova.

U posljednjem kolu skupine A u četvrtak Hrvatska igra s Rumunjskom u 18.45 sati, te će pobjednik toga dvoboja osigurati prvo mjesto u skupini i izravni plasman u polufinale koje je na rasporedu u subotu. Poraženi će igrati u razigravanju za polufinale u petak.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙