FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Trst: Štediše protiv Ljubljanska banka

LJUBLJANA, 15. prosinca 2004. (Hina) - Na sudu u Trstu u četvrtak bise trebala nastaviti rasprava u postupku koji je protiv NoveLjubljanske banke u ime 711 njezinih štediša podigao BožidarVukasović, a u kojoj oni traže 10 milijuna eura svoje blokiranedevizne štednje.
LJUBLJANA, 15. prosinca 2004. (Hina) - Na sudu u Trstu u četvrtak bi se trebala nastaviti rasprava u postupku koji je protiv Nove Ljubljanske banke u ime 711 njezinih štediša podigao Božidar Vukasović, a u kojoj oni traže 10 milijuna eura svoje blokirane devizne štednje.

Na zadnjem ročištu održanom 8. lipnja ove godine obje su strane predstavile svoja stajališta, a sudac Riccardo Merluzzi najavio je nastavak postupka za četvrtak 16. prosinca.

Slovenska agencija STA podsjeća na stajalište NLB-a da je to nova banka osnovana 1994. godine ustavnim zakonom kojim su sva moguća potraživanja prema bivšoj Ljubljanskoj banci prebačena na "staru" Ljubljansku banku i proces sukcesije bivše Jugoslavije i da je sud u Trstu prije dvije godine odbio blokirati sredstva NLB-a u Italiji, kako su tražili Vukasović i štediše koje on zastupa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙