FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Split: Policajac sproveden zbog krađe

SPLIT, 5. siječnja 2005.(Hina) - Zbog sumnje da je prekjučer Splićaninu(56) ukrao tisuću kuna službenik trogirske Policijske postaje A. U.(32) sproveden je danas istražnom sucu Županijskog suda u Splitu skaznenom prijavom za krađu.
SPLIT, 5. siječnja 2005.(Hina) - Zbog sumnje da je prekjučer Splićaninu (56) ukrao tisuću kuna službenik trogirske Policijske postaje A. U. (32) sproveden je danas istražnom sucu Županijskog suda u Splitu s kaznenom prijavom za krađu.

Nakon saslušanja policajac je pušten, a protiv njega će osim kaznenog biti pokrenut i stegovni postupak, te je udaljen iz službe, izvijestio je načelnik Ureda načelnika splitsko-dalmatinske Policijske uprave Ninoslav Ćurić.

A. U. je, kako je utvrđeno kriminalističkom obradbom, 3. siječnja popodne u tijeku nadzora prometa na trogirskoj obilaznici zaustavio automobil kojim je upravljao 56-godišnji Splićanin, te je od njega zatražio isprave.

Prije nego mu ih je vratio policajac je, po tvrdnji oštećenika, iz vozačke dozvole uzeo novčanicu od tisuću kuna, koja se nalazila u preklopu.

Oštećeni je događaj prijavio u trogirsku Policijsku postaju, nakon čega je kod A. U. pronađena novčanica u navedenu apoenu, te mu je oduzeta uz potvrdu.

Policajac je, naime, tvrdio da je novčanicu pronašao u službenom automobilu kojim se služio.

(Hina) xdstr yvkn

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙