FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zrilić pozvao pristaše da glasuju za Jadranku Kosor

ZADAR, 5. siječnja 2005. (Hina) - Potpredsjednik HSLS-a i predsjednikHSLS-a Zadarske županije Stanko Zrilić pozvao je danas birače svojestranke u Zadarskoj županiji da u drugom krugu predsjedničkih izboraglasuju za HDZ-ovu kandidatkinju Jadranku Kosor.
ZADAR, 5. siječnja 2005. (Hina) - Potpredsjednik HSLS-a i predsjednik HSLS-a Zadarske županije Stanko Zrilić pozvao je danas birače svoje stranke u Zadarskoj županiji da u drugom krugu predsjedničkih izbora glasuju za HDZ-ovu kandidatkinju Jadranku Kosor.

Zrilić je na konferenciji za novinare rekao da će to predložiti i vrhu svoje stranke.

Međutim, predsjednik HSLS-a i predsjednička kandidatkinja Đurđa Adlešić na jutrošnjoj konferenciji za novinare u Zagrebu nisu željeli biračima sugerirati za koga da glasuju u drugom krugu predsjedničkih izbora.

Zrilić je rekao kako je vrijeme da u Hrvatskoj žena bude predsjednica države. "Vrijeme je da Hrvatska promijeni predsjednika. Kandidat Stjepan Mesić je ispucao svoj birački potencijal u prvom krugu, a držimo da tek dolazi prava kampanja i da će Stjepan Mesić izgubiti na kraju", rekao je Zrilić.

Zrilić je kazao da je HSLS zadovoljan rezultatima kandidatkinje Đurđe Adlešić i da ti rezultati znače povratak stranke na negdašnje grane.

Pozvao je vodstvo HTV-a da podnese ostavku zbog, kako je rekao, besramna ponašanja te kuće, što nije zabilježeno u demokratskim zemljama, jer je prošle subote u dnevniku kršila izbornu šutnju, a samim time i propise ove zemlje, objavljujući rezultate ankete koje favoriziraju jednog kandidata.

"Ako vodstvo HTV-a ne podnese ostavku, kao stranka pokrenut ćemo u Saboru pitanje njihova opoziva. Vrijeme je da se javno i glasno kaže da vodstvo HTV-a radi protiv interesa hrvatske države", naveo je Zrilić, podsjetivši još i na izbornu noć i slučaj kada je novinarka HTV-a darovala paštetu kandidatu Mesiću.

"Ova ekipa s HTV-a mora otići u povijest", zaključio je Zrilić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙