FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZSE: na javnoj dražbi prodane dionice Hotela Omišalj

ZAGREB, 5. siječnja 2005. (Hina) - Na današnjoj, prvoj ovogodišnjojelektronskoj javnoj dražbi Zagrebačke burze prodano je 69,62 postodionica hotelske tvrtke Hoteli Omišalj d.d. iz portfelja Hrvatskogfonda za privatizaciju (HFP) i Hrvatskog zavoda za mirovinskoosiguranje (HZMO), i to po cijeni od 3.400.860 kuna.
ZAGREB, 5. siječnja 2005. (Hina) - Na današnjoj, prvoj ovogodišnjoj elektronskoj javnoj dražbi Zagrebačke burze prodano je 69,62 posto dionica hotelske tvrtke Hoteli Omišalj d.d. iz portfelja Hrvatskog fonda za privatizaciju (HFP) i Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (HZMO), i to po cijeni od 3.400.860 kuna.

Cijena po kojoj su prodane ukupno 170.043 dionice Hotela Omišalj bila je i početna dražbovna cijena, dok nominalna vrijednost tog paketa iznosi nešto više od 34 milijuna kuna.

Transakciju je za kupca, kako su izvijestili sa Zagrebačke burze, provela brokerska kuća Auctor.

Hotelski kompleks te tvrtke s otoka Krka čine hoteli Adriatic te Jadran, depadanse Marina i Primorka, smještajnog kapaciteta od 680 kreveta, a tvrtka zapošljava oko 40 radnika.

Prema podacima dostavljenima Varaždinskoj burzi, u čiju su JDD kotaciju uvrštene dionice Hotela Omišalj, ta je tvrtka u prvih devet mjeseci prošle godine poslovala s gubitkom od 7,8 milijuna kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙