FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Meet the Fockers" najgledaniji u američkim kinima

LOS ANGELES, 3. siječnja 2005. (Hina/AP) - Komedija o disfunkcionalnojobitelji "Meet the Fockers", nastavak popularnog hita "Dozvola zabrak" drugi je vikend ostala na prvom mjestu zaradivši 42,8 milijunadolara na američkim kinoblagajnama.
LOS ANGELES, 3. siječnja 2005. (Hina/AP) - Komedija o disfunkcionalnoj obitelji "Meet the Fockers", nastavak popularnog hita "Dozvola za brak" drugi je vikend ostala na prvom mjestu zaradivši 42,8 milijuna dolara na američkim kinoblagajnama.

Film u kojem su se zvijezdama iz prva dva nastavka Benu Stilleru i Robertu de Niru priključili Barbra Streisand i Dustin Hoffman sakupio je u 12 dana prikazivanja 163 milijuna dolara.

Iza "Meet the Fockers" našao se "Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Evenets" koji je zaradio 14,7 milijuna dolara, a na trećem "The Aviator" film o Howardu Hughesu s Leonardom Di Capriom u glavnoj ulozi 11,2 milijuna dolara.

Slijede ih "Fat Albert" s 10,7 milijuna dolara, "Oceanovih 12" s 9,2 milijuna, "National Treasure" sa 7 milijuna, "Spanglish" s 6,3 milijuna dolara, "Polar Express" s 5,7 milijuna, "The Phantom of the Opera" s 4,8 milijuna i "Darkness" s 4,5 milijuna dolara zarađenih na američkim kinoblagajnama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙