FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kandidat za gradonačelnika Takač: Sisak mora postati grad kreativnosti

Autor: Zdravko Strižić

SISAK, 16. svibnja 2017. (Hina) - Kandidat koalicije BM365-SU-HDRS za gradonačelnika Siska Josip Takač (BM365), diplomirani teolog i novinar, predstavio je danas program koalicije pod nazivom "Sisak - kreativni grad".

Takač je jedini od devet kandidata za sisačkog gradonačelnika koji nije i nositelj liste za Gradsko vijeće, a stranka Bandić Milan 365 s koalicijskim partnerima Strankom umirovljenika i Hrvatskom demokratskom regionalnom strankom, prvi put u Sisku izlazi na lokalne izbore.

"Želimo dati priliku svakom čovjeku da izrazi svoje stvaralaštvo i kreativnost, te doprinese boljem životu. Počinjemo od znanja jer je ono temelj svega i umjesto inertnosti i učmalosti želimo kreativnost, a umjesto birokracije da u prvi plan stavimo čovjeka. Na svakom šalteru čovjek mora biti u središtu pozornosti i razmišljanja," rekao je Takač.

Mi smo u koaliciji sa svojim partnerima platformu odgovornosti željeli proširiti na sve sposobne i stručne kadrove, a obrtništvo, poduzetništvo  i gospodarstvo mora nam biti u prvom planu, rekao je Takač.

Nositelj kandidacijske liste za Gradsko vijeće Tomislav Čubela je dodao kako su promjene u gradu nužne. Trenutačno, kada nema novca, Sisku nisu potrebni bazeni i šminka, nego treba pokrenuti gospodarstvo i poduzetništvo, poručio je. Najavio je da se kandidati te liste, ako uđu u Gradsko vijeće, neće prodati, nego će ostati dosljedni svom programu.

Stranka BM 365 ima sa svojim partnerima i kandidata i za sisačko-moslavačkog župana, a na lokalne izbore izlazi i u Petrinji, Kutini, Glini i Popovači.

(Hina) xssis yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙