FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kandidat za sisačkoga gradonačelnika Takač: Plagirao bih zagrebačku gradsku upravu i agilnost gradonačelnika

Autor: Zdravko Strižić

SISAK, 3. svibnja 2017. (Hina) - Kandidat za sisačkoga gradonačelnika stranke Bandić Milan 365, Stranke umirovljenika i Hrvatske demokratske regionalne stranke Josip Takač rekao je u srijedu nakon potpisivanja sporazuma o zajedničkom izlasku na lokalne izbore da bi u Sisku plagirao zagrebačku gradsku upravu te rad i agilnost zagrebačkoga gradonačelnika.

 Takač je predsjednik Gradske i Županijske organizacije  Bandić Milan 365- stranke rada i solidarnost.

 "Naša sintagma 'Sisak kreativni grad', oko koje smo se okupili, obuhvaća sve faze života naših građana, od rođenja do smrti. Zauzimat ćemo se za kreativnost, znanje i pristup informacijama, što će uz stručne ljude, koji su naš glavni resurs, omogućiti visoku marketinšku razinu u upravljanju gradom. Primjenom tzv. gradske diplomacije unaprijedit ćemo zajedničko lobiranje za gradske projekte na svim razinama", rekao je na predstavljanju Takač.

 Istaknuo je kako se sada mnogo govori o plagiranju, a ako bi se njega pitalo što bi plagirao, "to bi bila gradska uprava kakvu ima Zagreb te količina rada i agilnost zagrebačkoga gradonačelnika".

 Osim mnogih gospodarskih, turističkih i infrastrukturnih projekata, Takač je iz koalicijskoga izbornog programa istaknuo prijedlog da se dodjeljuju novčane nagrade za sve završne radove sisačkih studenata koji su u vezi s tim gradom.

 Također se zauzeo za promidžbu Siska u Zagrebu te za turističku suradnju s glavnim gradom. Kao kandidate za zamjenike gradonačelnika predstavio je Tomislava Kovjanića i Mirjanu Gerić.

 Potporu izbornom programu potvrdili su potpisnici sporazuma, nositelj liste Tomislav Čubela (BM 365), Josip Mijadžiković (SU) i Anđelko Hrupački (HDRS).

(Hina) xzsis yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙