FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EI Baku: Filipi izborio četvrtfinale

Autor: imli
BAKU, 21. lipnja 2015. (Hina) - Jedini preostali hrvatski boksač na Europskim igrama u Bakuu Josip Bepo Filip plasirao se u četvrtfinale kategorije do 91 kg nakon što je u susretu osmine finala pobijedio tamnoputog Šveđanina Gabriela Richarda odlukom sudaca 2-1.

"Zadovoljan sam pobjedom, protivnik je stvarno bio dobar. Par dana smo se pripremali za njega i slagali taktiku. Plan je bio izvlačit ga na lijevu ruku pošto je kontragard i da ja bacam kroše preko lijeve ruke," kazao je Filipi.

Na posljednjim Mediteranskim igrama u Mersinu osvojio je srebro, a za najmanje brončanu medalju na EI u Bakuu borit će se protiv Turčina Bahtrama Muzaffera.

"Imamo par dana za pripremu. Trebat će još bolje boksati, no nadam se pobjedi," kazao je Filipi.

Preostala trojica hrvatskih boksača su završila nastup na Europskim igrama. Mateo Komadina je dogurao do osmine finala u kategoriji do 60 kg gdje ga je pobijedio Bjelorus Vazgen Safarjanc. Marin Mindoljević je u kategoriji +91 kg ispao u osmini finala od Rusa Gasana Gimbatova, dok je Sanjin Pol Vrgoč poražen u 1. kolu kategorije do 75 kg od Irca Michaela O'Reillyja.

(Hina) xdl yiml

An unhandled error has occurred. Reload 🗙