FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

KAMPANJA - Josipović pozvao Belišćane da iziđu na izbore i glasuju za njegov program

Autor: vsik
BELIŠĆE, 5. siječnja 2015. (Hina) - Predsjednički kandidat Ivo Josipović posjetio u sklopu predizborne kampanje u Osječko-baranjskoj županiji Belišće te je pozvao Belišćane da iziđu na izbore i glasuju za njegov program.

Predizborni skup održan je u Tržnom centru i u kafiću "Pet zvijezda" u organizaciji lokalnoga SDP-a i HNS-a, a osim s članovima tih stranaka, družio se i s građanima.

Josipović je pozvao Belišćane da glasuju za njega i njegov program, ističući kako njegova protukandidatkinja zapravo i nema program. Obećao je da će se kao budući predsjednik zauzimati za Slavoniju kao regiju.

Iziđite na izbore, povedite i svoje prijatelje, možete i neprijatelje, naravno, ako znate za koga će glasovati", našalio se Josipović.

U druženju s predsjedničkim kandidatom Belišćane je posebice zanimalo vjeruje li u pobjedu, a Josipović je odgovorio kako je u nju siguran.

Posjet Belišću bio je kratak zbog lošeg vremena, ali dovoljan za razgovor s građanima i fotografiranje, jer su se gotovo svi okupljeni, njih stotinjak, htjeli fotografiju s predsjednikom i predsjedničkim kandidatom.

Prije dolaska u Belišće Ivo Josipović posjetio je baranjsko mjesto Petlovac, gdje je izjavio kako očekuje da će u drugom izbornom krugu u Osječko-baranjskoj županiji izići više građana budući da je na proteklim izborima u toj županiji bio najslabiji odziv. Među razlozima slabog odziva, Josipović je naveo težak život i nezaposlenost te je istaknuo kako je za to među ostalim kriva i "zločinačka privatizacija i pretvorba".

Nakon Belišća promidženim autobusom otišao je u Satnicu Đakovačku.

Tijekom dana u Osijeku je bio na sastanku "Hrvatska snažnih regija" na kojem je razgovarao s gospodarstvenicima, znanstvenicima i kulturnim djelatnicima Osječko-baranjske županije.

(Hina) xvsik yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙