FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Milanović obišao poplavljena i ugrožena područja u Slavoniji

Autor: zdra
GUNJA, 19. svibnja 2014. (Hina) - Predsjednik Vlade Zoran Milanović, koji je danas obišao poplavljena i ugrožena područja u Slavoniji, amfibijskim vozilom prošao je kroz Gunju, poplavljeno selo na jugoistoku županjske Posavine, te je poručio da će država obnoviti kuće svima kojima je poplavila nabujala Sava.

"Srećom, ovo je samo jedna općina mada se svakome tko je izgubio kuću srušio cijeli svijet. Ovo ćemo obnoviti i ljudi će se vratiti kućama", rekao je Milanović, uz kojega su poplavljeno područje Gunje obišli i ministri unutarnjih poslova i obrane Ranko Ostojić i Ante Kotromanović, načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske general Drago Lovrić, direktor Hrvatskih voda Ivica Plišić i drugi.

Premijer je ponovio kako će zatražiti da se ispita je li netko odgovoran zato što je Sava probila nasip kod Račinovaca i Rajeva Sela.

Prije obilaska Gunje, predsjednik Vlade Zoran Milanović boravio je i u Slavonskome Brodu, gdje je obišao nasip i bio na sjednici Županijskog stožera za zaštitiu i spašavanje.

An unhandled error has occurred. Reload 🗙