FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZET: valjanost kupona za besplatan prijevoz i u siječnju 2014.

Autor: trub
ZAGREB, 27. prosinca 2013. (Hina) - ZET je jutros priopćio kako se na siječanj iduće godine produljuje valjanost pretplatnih kupona korisnicima prava na besplatni zagrebački javni prijevoz, s obzirom da je u tijeku aktualizacija popisa građana koji će to pravo ostvarivati u 2014. godini.

U ZET-u navode kako valjanost pretplatnih kupona korisnicima prava na besplatan prijevoz (umirovljenici s primanjima do 3200 kuna, stariji od 65 godina te korisnici s utvrđenom nesposobnošću za rad) uobičajeno prestaje 31. prosinca. To se odnosi i na udovice i roditelje poginulih hrvatskih branitelja.

No, u dogovoru s Gradom Zagrebom tim kategorijama putnika valjanost pretplatnih kupona produljuje se i na prvi mjesec iduće godine. Naime, u tijeku je aktualizacija popisa građana koji će prava na besplatni prijevoz ostvarivati u sljedećoj godini, nakon čega će, tijekom siječnja, biti omogućena obnova kupona za cijelu godinu.

To će građani moći učiniti na prodajnim mjestima ZET-a te na kioscima ugovornih partnera.

Korisnički profil, odnosno status putnika, građani mogu provjeriti i telefonom, pozivom u Kontakt centar ZET-a koji u 2013. godini bilježi povećanje upita i odgovora građanima od 20 posto u odnosu na prošlu godinu, zaključuje ZET u priopćenju.

(Hina) pp/xtr ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙