FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 21. prosinca 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Pojačan je promet na važnijim cestovnim pravcima, osobito na autocesti A3 Bregana- Lipovac prema Lipovcu. Povremeno se vozi u koloni od oko 4 kilometara kod bivše naplatne postaje Ivanja Reka u smjeru istoka, zbog gustoće prometa i suženja kolnika. Treba voziti oprezno po mokrim ili vlažnim i skliskim kolnicima većem dijelu zemlje. U središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj te Gorskome kotaru magla mjestimice smanjuje vidljivost. Na cestama kroz gorske predjele te na mostovima i nadvožnjacima moguća je poledica. Zbog radova, zatvorena je dionica autoceste A7 između čvorova Sveti Kuzam i Šmrika. Putnički je promet pojačan na GP Bregani na ulazu u Hrvatsku (kolona oko 4 km, čekanje do 2 sata), te na GP Bajakovo na izlazu (oko 7 km). Izlazak teretnih vozila pojačan je na Bajkovu ( oko 8 km), i na Tovarniku ( 2 do 3 km). Zbog radova, za teretna vozila zatvoren je granični prijelaz Ilok. Prema otoku Pagu plovi trajekt na liniji Stinica-Stara Novalja zbog radova u pristaništu Prizna.

ZAGREB - U unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu promjenljivo i pretežno oblačno, ponegdje sa slabom kišom ili rosuljom, osobito ujutro i prijepodne u zapadnim područjima. U Dalmaciji, a sredinom dana i poslijepodne i na istoku zemlje, većinom sunčano. U kopnenim krajevima, moguće i na sjevernom Jadranu, mjestimice magla. Vjetar većinom slab. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 4 i 9, na Jadranu od 11 do 16 °C.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙