FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Najava priloga u Audio servisu za ponedjeljak, 16. prosinca

Autor: sdju
ZAGREB, 16. prosinca 2013. (Hina) - SKV-Najava-Audio

HRVATSKA:

-----------

ZAGREB - Saborski odbori za Ustav i za zakonodavstvo danas su na zajedničkoj sjednici jednoglasno i gotovo bez rasprave utvrdili prijedlog izmjena Ustava RH, istovjetan tekstu koji je Sabor ranije potvrdio kao nacrt ustavnih promjena (prilog oko 15,30 sati).

ZAGREB - Stožer je svoje obavio, sad je na redu Hrvatski sabor, izjavio je predsjednik Stožera za obranu hrvatskog Vukovara Tomislav Josić nakon što je Stožer Saboru predao kutije s oko 680.000 potpisa potpore za raspisivanje tzv. antićiriličnog referenduma (prilog do 16 sati).

RIJEKA - Sindikat zaposlenika u hrvatskom školstvu "Preporod" organizira potpisivanje peticije u školama kojom će zaposlenici zatražiti od predsjednika Vlade Zorana Milanovića da smijeni ministra znanosti, obrazovanja i sporta Željka Jovanovića, rekao je danas na konferenciji za novinare predsjednik sindikata "Preporod" Željko Stipić (prilog oko 16 sati).

ZAGREB - Prosvjedna akcija "Odustanite od koncesije", kojom se traži od Vlade da odustane od davanja autocesta u koncesiju, održana je danas ispred Banskih dvora u organizaciji sindikata i nevladnih udruga (prilog oko 16 sati).

(Hina) xsdju

An unhandled error has occurred. Reload 🗙