FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Najava priloga u Audio servisu za utorak, 10. prosinca

Autor: sdju
ZAGREB, 10. prosinca 2013. (Hina) - SKV-Najava-Audio

HRVATSKA:

------------

OPATIJA - Premijer Zoran Milanović posjetio je danas Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Iki, kod Opatije, a u obraćanju studentima istaknuo je kako je turizam definitivno put razvoja za Hrvatsku, i to zahvaljujući očuvanom prostoru na obali (prilog oko 16 sati).

ZAGREB - Realizacija programa potpora projektima u industriji omogućit će otvaranje gotovo tisuću radnih mjesta, kazao je danas ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak na konferenciji za novinare o realizaciji operativnog programa regionalnih potpora za ulaganja u opremu za 2013., istaknuvši i kako je industrijska strategija u završnoj fazi i bit će predstavljena prije kraja godine (prilog oko 16 sati).

ZAGREB - Na današnjem prosvjedu više stotina članova HVIDR-e na Markovu trgu zatraženo je da Vlada povuče prijedlog smanjenja mirovina hrvatskih ratnih vojnih invalida (HRVI) većih od 5.000 kuna, inače će organizirati prosvjede u cijeloj zemlji (prilog do 16,30 sati).

ZAGREB - Poduzetnici okupljeni u Hrvatsku udrugu poslodavaca (HUP) opće stanje u hrvatskog gospodarstvu u ovoj su godini ocijenili jedinicom, a za 2014. očekuju da će biti još jedna u nizu teških godina te stoga u idućoj godini očekuju značajniji zaokret u gospodarskoj politici, rečeno je na današnjem predstavljanju rezultata istraživanja "Poslovna očekivanja 2014." (prilog do 16,30 sati).

ZADAR - Sindikati će u siječnju organizirati izjašnjavanje članstva o općem štrajku protiv donošenja nekoliko zakona koje ocjenjuju izrazito nepovoljnim za radnike (prilog oko 16,30 sati).

(Hina) xsdju

An unhandled error has occurred. Reload 🗙