FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vučiću i Miliću nagrade "Nezavisnih novina" za političara i novinara godine

Autor: rmav
SARAJEVO, 16. prosinca 2013.(Hina) - Potpredsjedniku vlade Srbije Aleksandru Vučiću u ponedjeljak je u Banjoj Luci uručena nagrada za osobu godine po izboru čitatelja "Nezavisnih novina", koji su na isti način način 2010. godine nagradili hrvatskog predsjednika Ivu Josipovića.

Vučić je ovom prigodom obećao kako će se nastaviti zalagati za mir u regiji s ciljem osiguranja njene trajne stabilnosti.

"Mogu kazati da sa svima drugima imamo najbolje moguće odnose, da ih želimo unaprjeđivati i s Bošnjacima i s Hrvatima i da se ne stidimo to kazati. Potpuno sam siguran da ćemo u budućnosti živjeti u miru i vjerujem da ćemo svi živjeti neusporedivo bolje nego što smo živjeli do danas", kazao je Vučić na svečanosti u Banjoj Luci kamo je doputovao kako bi sudjelovao na zajedničkoj sjednici vlada Srbije i Republike Srpske.

Nagradu "Nezavisnih" za novinara godine dobio je Goran Milić, nekadašnji urednik na Hrvatskoj televiziji, a sada direktor vijesti regionalnog programa televizijske mreže Al-Jazeera.

"Da mi je netko prije 20 godina rekao da ću kao direktor Al-Jazeere dobiti ovu nagradu u Banjoj Luci, rekao bih mu da nije normalan", kazao je ovom prigodom Milić.

(Hina) xrmav ybr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙