FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Koordinirana akcija protiv dilera na teritoriju cijele Srbije

Autor: vili
BEOGRAD, 6. prosinca 2013. (Hina) - Na cijelom teritoriju Srbije u petak u 6,00 sati policija je započela koordiniranu akciju privođenja narko dilera i pripadnika organiziranih skupina koje se bave preprodajom droge.

Akcija nazvana "Grom" provodi se na teritoriju svih 27 policijskih uprava po nalogu ureda za koordiniranje službi sigurnosti kojem je na čelu potpredsjednik vlade Aleksandar Vučić, potvrđeno je medijima.

Očekuje se da će biti privedeno nekoliko stotina osoba uključenih u organiziranu prodaju droge, a više informacija o akciji policija će, kako je najavljeno, priopćiti tijekom dana.

Vučić, predsjednik vladajuće Srpske napredne stranke (SNS), najavio je u četvrtak nove obračune s kriminalom i tajkunima.

"Spremni smo i obračunat ćemo se s onima koji su razorili Srbiju i oduzeli joj budućnost i pravo na drukčiji i bolji život. Vidjet ćete sljedećih dana naš žestok obračun sa organiziranim kriminalom, završetak istrage 24 sporne privatizacije i još nekoliko važnih akcija države. Bit će vrlo zanimljivo do kraja godine", rekao je u četvrtak Vučić na predizbornom skupu SNS-a, uoči lokalnih izbora u beogradskoj općini Voždovac.

Niz uhićenja dan ranije najavili su i premijer i minister unutarnjih poslova Ivica Dačić i ravnatelj policije Milorad Veljović.

(Hina) xvil ymaš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙