FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nagrade za najuspješnije sportaše i klubove Primorsko-goranske županije

Autor: dsil
RIJEKA, 11. prosinca 2013. (Hina) - Primorsko-goranski župan Zlatko Komadina danas je tradicionalno primio uspješne sportaše s područja županije, te su im tom prigodom uručene novčane nagrade županije sportašima i klubovima u ukupnom iznosu od 190.000 kuna.

Nagrade su dobili prvoligaški loptački sportski klubovi koji su se natjecali u prvoj državnoj ligi i to Hrvatski akademski odbojkaški klub "Rijeka", Muški odbojkaški klub "Rijeka", košarkaški klub "Kvarner 2010", Ženski košarkaški klub "Kvarner", Rukometni klub "Zamet", Ženski rukometni klub "Zamet" i Vaterpolski klub "Primorje EB". Uz njih, za vrhunska sportska dostignuća, odnosno osvojene medalje na europskim i svjetskim prvenstvima te Mediteranskim igrama nagrađeno je tridesetak sportašica i sportaša različitih dobnih skupina.Nagrade su primili i sportski klubovi iz kojih dolaze nagrađeni pojedinci.

Župan Komadina je ovom prigodom kazao da županija nastoji razvijati sport u mlađim dobnim skupinama gradeći sportske dvorane pri školama.

Istaknuo je da Primorsko-goranska županija nastavlja s povećanjem proračunskih izdvajanja za sport i kulturu, iako je uobičajeno da se pri nedostatku novca izdvajanja za te djelatnosti prva smanjuju.

Uime svih nagrađenih zahvalio se vaterpolist Primorja EB-a Ivan Krapić.

(Hina) xdsil yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙