FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 5. prosinca 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku danas.

ZAGREB - Zbog teške prometne nesreće na Krčkom mostu, promet iz smjera Rijeke odvija se jednim trakom naizmjenično, a od Crikvenice je preusmjeren na Križišće. Zbog jakog vjetra na dionici Jadranske magistrale D8 od Senja do Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I.skupina vozila), a od Novog Vinodolskog do Senja dodatno i za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I.i II.skupina vozila). Magla smanjuje vidljivost u središnjoj Hrvatskoj, Lici, Slavoniji ta na autocestama A1 između čvorova Otočac i Perušić te Gospić i Gornja Ploča i na A3 Bregana-Lipovac između čvorova Križ i Slavonski Brod. Zbog niskih temperatura moguća je poledica na mostovima i nadvožnjacima. Jadranskom magistralom D8 kod Medića te između Podgore i Tučepa, zbog odrona, vozi se naizmjence, uz semafore. Na dijelu Jadranske magistrale Split-Solin, zbog radova, na nadvožnjaku Bilice u smjeru Solina vozi se jednim trakom. Izlazak teretnih vozila pojačan je na graničnom prijelazu Bajakovo. Zbog radova, za teretna vozila zatvoren je granični prijelaz Ilok. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. Prema otoku Pagu plovi trajekt na liniji Stinica-Stara Novalja, zbog radova u Prizni.

ZAGREB - Pretežno sunčano, osobito na Jadranu. U unutrašnjosti ujutro i dio prijepodneva mjestimice magla ili niska naoblaka koja se ponegdje može zadržati i veći dio dana. Vjetar slab, na Jadranu umjerena, podno Velebita prijepodne ponegdje i jaka bura, poslijepodne će oslabiti. Najviša dnevna temperatura zraka od 0 do 5, a na Jadranu između 12 i 16 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) pp/xnkot yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙