FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za utorak, 3. prosinca

Autor: rbel
ZAGREB, 2. prosinca 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 3. prosinca.

ZAGREB - U okviru projekta "Osposobljavanje sustava turističkih zajednica za djelovanje prema modelu destinacijske marketing/menadžment organizacije (DMO) održat će se DMO forum. Riječ je o projektu koji provodi Hrvatska turistička zajednica u suradnji s Ministarstvom turizma, a koji za cilj ima povećanje učinkovitosti sustava upravljanja turizmom u Hrvatskoj kroz preustroj postojećeg sustava turističkih zajednica i njihovo osposobljavanje za efikasno upravljanje turističkom destinacijom prema modelu sustava DMO. (10,00 sati, Hypo centar, Slavonska avenija 6)

ZAGREB - Hrvatska gospodarska komora (HGK) najavit će na konferenciji za novinare međunarodno savjetovanje 21. hrvatske arbitražne dane. Ovogodišnji se arbitražni dani održavaju 5. i 6. prosinca, a središnja im je tema arbitraža u građevinskim sporovima. (11,30 sati, HGK, Rooseveltov trg 2)

ZAGREB - Prosječna mjesečna isplaćena neto plaća po satu zaposlenih u pravnim osobama u Hrvatskoj za rujan ove godine iznosila je 32,40 kuna i bila je za 3,2 posto viša u odnosu na kolovoz, ali i 2,2 posto niža od satnice za isplaćene za rujan prošle godine, pokazuju podaci Državnog zavoda za statistiku. U rujnu ove godine je bilo ukupno 166 plaćenih radnih sati ili 4,6 posto manje nego u kolovozu. Zaposlenima u promidžbi i istraživanju tržišta za rujan ove godine isplaćena je najviša mjesečna neto satnica, u iznosu od 54,59 kuna. Najniža pak neto satnica za rujan, od 17,18 kuna, isplaćena je zaposlenima u proizvodnji odjeće.

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01/4808 680

fax: 01/4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xrub yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙