FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za četvrtak, 21. studenoga

Autor: tper
ZAGREB, 20. studenog 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 21. studenoga.

ZAGREB - Uloga europske industrije u 21. stoljeću: "The Role of Europe's Industry in the 21st Century" - tema je međunarodne znanstvene konferencije koju organizira Ekonomski institut Zagreb (EIZ). Cilj konferencije je okupiti stručnjake iz akademske zajednice, međunarodnih institucija, središnjih banaka, vladinih institucija i privatnog sektora i potaknuti raspravu o budućnosti industrije u Europskoj uniji i jugoistočnoj Europi (9,00 sati, EIZ, Trg J.F. Kennedyja 7).

SPLIT - Predstavnici Hrvatske udruge poslodavaca (HUP) Podružnice Dalmacija na konferenciji za novinare će se osvrnuti na situaciju u gospodarstvu te poreznu politiku i nedonošenje ključnih zakona bitnih za poduzetništvo (13,00 sati, HUP regionalni ured Split, Bernardinova 1).

ZAGREB - Konferencija za novinare Udruženja ugostitelja Zagreba nakon radnog dijela najvećeg godišnjeg sastanka zagrebačkih ugostitelja pod nazivom "Forum zagrebačkih ugostitelja 2013. i gastro prezentacija". U radnom dijelu foruma zagrebački će ugostitelji, kako je najavljeno, s čelnici nadležnih institucija poput Državnog inspektorata, Porezne uprave, HUP-a i HOK-a te predstavnicima grada Zagreba raspravljati o gorućim problemima zagrebačkih i hrvatskih ugostitelja kao što su radno vrijeme, inspekcijske kontrole, zakon o PDV-u itd. Zagrebački će ugostitelji ujedno najaviti i festival "Ljubav, vino & hrana 10 dana", koji će u kultnim zagrebačkim restoranima i slastičarnicama, u povodu 200. godišnjice objave prve kuharice na hrvatskom jeziku, održavati od 22. studenoga do 1. prosinca (12,30 sati, Hotel Esplanade, Mihanovićeva 1).

dežurne urednice:

prijepodne: Davorka Stanešić

poslijepodne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙